Om oss

Mitt foto
En streetdancegrupp från Linköping.
Bloggar om DANS!
Besök även våran hemsida www.daflow.se

tisdag 17 januari 2012

Bra jobbat alla ni som var med på flashmoben!!

Grymt bra alla ni som var med på vår (Emma, Jonna, Bellas) flashmob igår i Cloetta Center!! Uppenbarligen fungerade det ju!! LHC tokvann över Modo med 7-2!!!! Har ni sett artikeln i Corren? Här är den!

Flashmob intog Cloetta Center

 
Amanda Kihlstedt (längst ner till vänster) "lurade" sin pappa Anders att vara med i flashmob.
Foto: Peter Jigerström
Drygt 100 personer deltog i en flashmob i Cloetta Center. Den satte fart på publiken och gav LHC extra stöd mot Modo.

Ett hundratal personer samlades vid 17-tiden i Cloetta Center. På sektionen M repeterade de flitigt sitt 30 sekunder långa dansprogram. De dansade tre gånger under hockeymatchen, en gång efter nationalsången och sedan under båda powerbreaken.
Det är Isabella Holmgren, Jonna Bäck och Emma Egelstig, danselever på Folkuniversitet, som har ordnat flashmob. I fjol gjorde de tre samma sak.
- Det är en favorit i repris. Vi har samarbetat med LHC och fått biljetter till matchen samt med Folkuniversitet där vi har kunnat repa. Vi hoppas att vi bidrar till att det vänder för LHC, säger Isabella Holmgren i paus mellan två dansövningar.
En flashmob är när en grupp människor oväntat samlas på en plats och där gör någonting helt överraskande en kort period. Flashmobs organiseras via internets sociala media eller telekommunikation. Tanken bakom flashmobs är att människor ska få se någonting oväntat, som verkar spontant. 
 
Zenaida Hadzimahovic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar