Om oss

Mitt foto
En streetdancegrupp från Linköping.
Bloggar om DANS!
Besök även våran hemsida www.daflow.se

onsdag 23 februari 2011

WORKSHOP MED MATHIAS SINGH!!!!!

Äntligen!!!! Lördagen 26 mars kommer Mathias Singh till Linköping för att hålla två grymma dansklasser med alla oss danssugna!! 

15:00-16:30 Streetjazz/lyrisk hiphop
16:30-18:00 Streetjazz/heavy club dance

1 klass = 200 kr, 2 klasser = 300 kr

Vi kommer att vara i Folkuniversitetets dansstudio på St Larsg 11. Betalning sker på plats innan klass.

Så skynda dig att anmäla dig till Emma vi mail emmizgirl@hotmail.com eller smsa 0704-997188.

Vi ses där!!! =)


Mathias har undervisat i 10 års tid på b.la Danshögskolan, Danscenter, Fryshuset, Kulturama, Balettakademien, Marikas, Stepz(DK) och Haninge Dansstudio.
Mathias har utbildat sig på olika dansskolor i Sverige och utomlands. Han har under åren som gått hunnit medverka i ett flertal musikvideos, galor och turnéer. Han har bl a medverkat i Dansfeber, Gökboet med Bounce Melodifestivalen, Fame factory och har även dansat med bl a Carola, Darin, Ricky Martin, Elin Lanto, Richi M, Lutricia Mcneal, Roger Pontare, Fame m.m. Han har även medverkat i musikalerna West side story och Grease. Han har varit programledare för tv 4’s Lattjolajban och är en av medlemmarna i popgruppen Starpilots och är även en av grundarna till Danstidningen 5 6 7 8.se

”På mina klasser tar jag influenser från house, new style, jazz och old school men framförallt ligger tyngden på styrka och dynamik i varje rörelse"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar